FORSIDE XPERTERNE CV PROFIL WEBDESIGN VISIONER LINKS
KONTAKT

Nogle af de projekter og tryksager som jeg har været afgørende involveret i.


Visions
Abya Yala

 

Chief Glenny

Foto: Niels Ole Sørensen
Visions Abya Yala var en konference for indianske folk og organisationer fra Amerika, der fandt sted i København fra 3. til 12. august 1996.
Formålet var at etablere en international, og især europæisk platform for de indianske folk. København kunne som europæisk Kulturby 1996 bidrage med dette rum.

Åbningen af konferencen

Foto: Niels Ole Sørensen

Next Stop
Sovjet
Projektmappe

Illustrator: Oluf Thomasson
Next Stop Sovjet var et gigantisk projekt i efteråret 1989, hvor over 2.500 unge fra hele Norden rejste til Sovjet Unionen for at danne makkerskaber med interesserede partnere. Ud over et hav af enkeltprojekter blev det til en sattelit-transmitteret simultan-koncert i Moskva og København, et kultur-særtog gennem flere republikker samt en 3 dages festival i Gorkij Park på 13 scener.
Et år efter gik Sovjet Unionen i opløsning.
Rockkoncert på
Den Røde Plads


Illustrator: Oluf Thomasson
CDmed
bosniske flygtninge
Flyer

Maleri: Mehmed Bajric
Grafik: Bo Sørensen

Vingeskudt er en CD, indspillet i 1994 af flygtninge fra Bosnien i Danmark.
I tider med kaos, tragedie og fordrivelse er kultur ofte det eneste holdepunkt i et menneskes liv. Kultur kan hjælpe mennesker med at overleve tilsyneladende håbløse situationer, give dem håb og enda fremadrettet energi. Kultur giver og bevarer identitet. Og dette er af vital betydning, når man tænker på, at vore gæster fra udlandet, måske efter flere års ventetid, skal vende sig til tanken om at tage tilbage for at genopbygge deres sønderrevne land.

Fra Danmarkstur 1993

Fotos: Den Blå Hund

Koncept til
varehus i Hamburg

Projektmappe

Grafik: Hardy Brackmann

C & C var et 5-etagers pakhus i Glostrup, fyldt med eksotiske og sjove varer . Successen skulle eksporteres til havnebyen Hamburg. En kollega og jeg blev i to måneder sendt til min fødeby for at udvikle et koncept og finde en utraditionel bygning. Vi fandt en tidligere ammunitionsfabrik i bydelen St. Pauli som havde fået bombet toppen af under Anden Verdenskrig. Projektmappen fungerede som døråbner i forhold til lokale myndigheder.

Fra projektmappen

Foto + grafik: Hardy Brackmann

Big
Mountain

Festival

Grå Hal, København

Foto: Ludwig Löwenzahn
Citat fra kampagneavis af 10.3.1986:
Snigende folkemord.
11.000 indianere tvangsfjernes.
Den største hjælp er international mediebevågenhed.
USA's regering skyer ingen midler for at udpine indianernationerne. I Big Mountain, Navaho-indianernes hellige bjerg, ligger Nord-amerikas størrste reserver af kul, uran og platin. Desværre står 11.000 Navaho'er i vejen for produktionen...
Se festivalprogrammet her
Plakat

Grafik: Claus Deleuran
Energi-
værkstedet
Christiania

Plakat

Grafik: Svend Kristensen

I efteråret 1977 blev jeg bedt om at istandsætte et af Christianias store industrilokaler på 600 kvm. Lokalet var dengang fyldt med skrotbiler som var fyldt med hælervarer og hash. Det lykkedes mig i min dumdristige naivitet at få ryddet lokalet uden at komme i klammeri med ejerne af de varme varer. Flere hundrede ruder var knuste og der manglede penge. Med vennernes hjælp blev der holdt en stor støttefest, som var min debut som arrangør. Andre godtfolk tog over og i dag kan Energiværkstedet klare alle opgaver indenfor metalbearbejdning.  
FORSIDE XPERTERNE CV PROFIL WEBDESIGN VISIONER LINKS
Webmaster © Ralf Køpke